Dette skal du kigge efter, når du køber en ny Playstation 4 controller

Hvad skal en god playstation 4 controller kunne? Det kan være svært at se med det blotte øje. Selvfølgelig må den gerne se fed ud og matche din playstation i farven, men den skal også gerne være behagelig at holde om, have en lang levetid og måske også en række smarte features, som du kan tilpasse. 

I denne artikel kan du læse om, hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du køber.

En controller der ikke lagger

Som gamer er der ikke noget mere irriterende, end når ens spil lagger. Når du klikker på knapperne for at fyre dit våben af, så skal spilleren på skærmen reagere med det samme, så du kan få ram på dine fjender. 

Derfor skal du kigge efter Playstation 4 controller med 0 lag, for at sikre at den reagerer øjeblikkeligt.

Lang batteritid

En anden vigtig feature ved din controller er, at den kan fungere trådløst. Det er irriterende at skulle sidde og være koblet til sin playstation, hver gang man spiller, fordi man kan blive begrænset i sine store armbevægelser, når der sidder et kabel mellem dig og konsollen. 

Når du går efter de trådløse playstation 4 controllere, så tjek at den har en lang batterilevetid. En lang batterilevetid gør, at du kan spille i timevis i komfort uden ledninger. 

Ergonomisk design

Hvis du elsker at spille Playstation i timevis, så er det essentielt, at du ikke får ondt i hænderne af at sidde med din Playstation 4 controller. Gode controllere er ergonomisk designet for at sikre, at den ligger behageligt i dine hænder.

Du kan finde ergonomiske Playstation 4 controllere hos Av-Cables, som er komfortable at holde om i timevis. Hvis du leder efter en ny Playstation 4 controller, så er Av-Cables et godt sted at starte. 

Gode brands gør en forskel

Når du køber en Playstation 4 controller, så kan det godt betale sig at kigge efter kvalitetsbrands. Gode brands har tendens til, at have overstående features i mente, når de designer deres controllers. 

Hos Av-Cables kan du for eksempel købe Playstation 4 controller fra mærker som Steelplay, Giotec og Sony. Disse mærker er velrenommerede og kendte for at lave produkter i høj kvalitet. 

Hvis du går op i gaming og ofte sidder foran skærmen, så skal du investere i en controller, som holder i lang tid. Derfor gør det en forskel om du køber on- eller off-brand.